06/16/14

Agility stevne Sandefjord 7 – 8/6-2014

Vi har fått deltatt på vårt andre stevne! Sandefjord arrangerte agility stevne samme tid og sted som året før, og selvfølgelig ville prøve oss i år også :)

Tara gikk i klasse 1 stor, og det var stor konkurranse med 60 deltagere i Taras klasse. Første løpet i agility fikk vi 0 feil, men fikk 2 vegringer i slalomen. Det ble vårt første løp uten disk! :) Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet, selv om det endte på en 27 plass :) Under kan dere se film fra løpet :)

I hopp var vi ikke like heldige i slalomen, så vi disket der selv om resten av løpet ble uten feil. Slalomen må vi uten tvil jobbe mye med :) Kort oppsummert kom vi oss igjennom alle banene i løpet av helgen og Tara og jeg har storkost oss som vanlig med å gå agility :) Flott trening!