10/2/13

Høst 2013

MATCH SHOW UTSTILLING

Denne høsten har vi blant annet deltatt på vår aller første Matchshow- utstilling. Det var moro!

Match show går ut på at to og to hunder går mot hverandre i ringen. Alle raser og aldre kan komme opp mot hverandre. Dommeren dømmer utifra hundens alder, bevegelser og eksteriør. Vinneren av første runde går videre til runde to, runde 3 osv. Slik foregår det til det er få igjen og det blir kåret en vinner. 

På Tara’s første runde gikk vi mot en Bernen Sennen på 9 måneder. Dommeren bedømte og ga oss en muntlig kritikk. Hun sa at Tara var godt- og ferdig utviklet og en flott representant for rasen. Og vi gikk vi videre til runde to. Vi fikk masse godbiter som deltagerpremie da vi gikk ut av ringen. Tara ble overbegeistret og trudde hun skulle få alt på engang. :)

Vi kom oss ikke lengre enn til runde to hvor vi ble vi møtt av en flott Rottweiler. Og vi som hadde så lyst på den store og fine rosetten ;)

Matchshow
Match2


SKOGTUR

Søndag 29. september gikk vi på en flott 2 timers skogstur i Sande. Vi hadde med oss tilsammen 6 hunder på denne turen. Alle fikk løpe løs og kose seg hele veien, og det inneholdt også å bade i gjørmedammer.. :) 

Incredible Journey

Incredible JourneyTara syntes det var deilig å kjøle seg ned litt Incredible Journey«Noen som nevnte godbit?»
Incredible Journey

Liten bekk med godt vann :) 

Incredible Journey

Så til slutt et bilde av alle sammen.
Det var ikke lett å få til et fint bilde når alle så hver sin vei :) 

 

AGILITY, LYDIGHET OG RALLYLYDIGHETS TRENING

 

LydighetsgjengenVi trente jevnlig hundetrening på Dalsrud-Gård denne høsten, og her er noen av hundene fra vår flotte og herlige treningsgjeng! 

SONY DSC

Hundesprint :)

Agility

Agility kombinert med rallylydighet. 

Lydighet

Tara under utgangsstilling i lydighet.

Collie, Aussie, Lapphund

Fotoshoot får vi også tid til. Her med Tara’s Collie venninne Ciruto’s Alice In Wonderland (Alice), og den staselige og flotte Aussie veteranen, CIB EE LT N UCH Aussie Gaarden Jumping Jack Flash (Flash). 

Flott sommer og høst, og nå ser vi frem mot vinter!